2005-12-21 - Onsdag

Vi åt frukost med omelett. Albin vaknade tidigt så han hade ätit välling. Han är så duktig med att säga till när han behöver gå på toa, men det blir oftast ganska otajmat… Jaja, det är så det är. Vi sprang väl 3 gånger under frukosten.

Efter frukost gick vi till Setar, där man kunde köpa kod för att få access till Internet. Det var megalång kö, men till slut hade vi vår kod. Sen var det sol och bad vid poolen/havet för hela slanten. Albin vågar så mycket med sin nya badring. Han slänger sig ut för kanten till det djupa så det gäller att vara på sin vakt. En liten, men välfylld pizza blev det till lunch. Albin somnade gott i vagnen under ett palmparasoll och sov i en timme ungefär.

Efter sovningen åt vi mellis, Albin fick glass. Sen badade vi mer. När Albin började frysa gick vi upp på rummet. Mats handlade pasta till Albin och under tiden han var och köpte det gick jag med Albin upp på rummet. Albin kissade på heltäckningsmattan. *ooops* Han åt massor av mat och var glad och nöjd, som vanligt. Vi gjorde i ordning oss, packade ner Albin i Ergon och knallade bort till The Palm Pier. Därifrån skulle vi åka Katamaran i solnedgången. Vid halv sex kom vi iväg och det var en jättemysig tripp. Det spelades härlig reggaemusik och baren var gratis. Albin dansade sin roliga juckdans hur länge som helst och charmade alla. Till råga på allt hittade han en smal pelare att dansa med. Jag skrattade så jag grät. :o) Det bjöds på kyckling och välkryddade köttbullar som smakade gott. Sjön suger och havet likaså.

Solnedgången var otroligt vacker och vi lyckades fånga ”bolää” (bollen) på jättefina bilder. Albin somnade i Ergon till sist och när vi kom tillbaka till piren var vi lagom mätta och trötta så vi gick direkt tillbaka till hotellet. Vi hade tänkt gå till en resturang efteråt, men vi var inte tillräckligt hungriga. Istället köpte vi jordgubbschampagne och drack på rummet, efter att Albin fått komma i säng. Vi laddade in dagens bilder i datorn och kollade mailen. Nu är vi så trötta att det nog blir bums i säng. Efter ännu en dag i Paradiset.