2005-12-22 - Torsdag

Idag var det en lugn och skön dag vid poolen. Albin vaknar ganska tidigt på morgonen och det är bara att gilla läget. Därför blir det sällan några sena kvällar.

Albin badar och leker i vattnet så mycket han får. Han törs så mycket. Idag hoppade han från kanten (han satt ner) till mig i vattnet. Vi har hittat ett bra ställe att köpa mat på, ett italienskt fik (där vi köpte latte första kvällen här), som turligt nog ligger granne med hotellet. Mats gick dit idag och köpte lunch till oss.

En lite skojigt grej som hände idag var att när jag gick för att slänga skräp i en papperskorg blev jag rejält skrämd. Precis när jag tar ett kliv under ett av Divi divi träden hoppade en rätt stor ödla (Iguana) ner från trädet framför mig. Den var grå och grön och jättesöt. Med svansen var den nog en meter. Vi tog lite fina bilder på den.

Ikväll gav vi Albin mat tidigt och sen gick vi och åt på en annan italiensk resturang. De var så många som jobbade där att det blev nästan lite mycket service. De la servetterna i knät och var framme vid bordet hela tiden. Den låg en våning upp och utsikten var jättefin. Vi åt varsin Frutti de Mare som var väldigt goda! Albin somnade på väg hem i vagnen.