2005-12-26 – Måndag och Mats födelsedag!

Hela natten blev knasig. Albin vaknade vid midnatt och bökade och grät. Han fick komma upp till oss. Sen sov vi oroligt alla tre resten av natten och vaknade stup i kvarten. Strax före 6 gick vi upp med Albin på toa och jag gjorde morgonvälling. Sen sjöng jag och Albin för Mats och gjorde pappa-raketen! Han fick två paket och vi tog klassiska ”jag-vill-helst-fortsätta-sova-men-kul-att-ni-kommer-med-paket-bilder” på Mats.

Vi har lärt oss av tiden här och tog med vår nyköpta strandhandduk till poolen och bokade de bästa solstolarna innan frukosten! Med parasoll. Och ändå var vi inte först!

Vi solade och badade och vid lunchtid kom den första rejäla regnskuren. Sen fortsatte det så under hela eftermiddagen. Det blev aldrig riktigt soligt igen under hela dagen eller kvällen. Vi gav upp vid 15-tiden och var på rummet. När vi började bli hungriga gick vi ner till Pelican Pier för att äta en god skaldjurstallrik. Men det var stängt där på måndagar så vi gick vidare. Vi gick längs alla hotellen men hittade ingen bra resturang, så vi bestämde oss för att gå upp till gatan och ta den tillbaka till hotellet. Längs vägen finns några resturanger och någon borde ju passa oss! Men när vi kom ut till vägen såg jag den gamla kvarnen som ligger vid hotellet The Mill. Vi gick dit och åt middag på The dutch mill, en holländsk resturang med internationellt kök. Där var trevligt, men när vi satt och åt kom ännu en rejäl regnskur och vi undrade om vi skulle behöva ta taxi hem till hotellet. Men när vi hade ätit färdigt var det uppehåll och vi gick hem. Det finns inget avloppssystem att tala om här så på vissa håll var pölarna gigantiska och vi fick ta några omvägar. Men hem kom vi. ;o) Albin var fortfarande vaken när vi kom hem så vi la oss alla tre på min säng och somnade ihop. Mys!