2005-12-27 – Tisdag

Idag har vi bara solat och badat hela dagen. Albin är så tuff och bara kastar sig ut på det djupa vattnet. Han hoppar gärna från kanten och är inte rädd för att få vatten över huvudet. Alla andra som ser honom tycker att han är jättecool och modig.

Ärligt talat börjar jag tröttna på amerikanerna och längtar lite lagom hem nu. Det ska bli rätt skönt att komma HEM. Jag älskar att vara hemma. Fast jag längtar inte efter kylan. Hu, jag som fryser här, jag kommer att frysa halvt ihjäl hemma.

Vi åt lunch från italienska stället som vanligt och på eftermiddagen var jag med på pool aerobics. Det är skönt att få röra lite på sig fast vi är på semester. Killen som har aerobicen håller världens tempo och man hinner nätt och jämnt med där nere i vattnet. Det är lätt för honom att hålla takten till musiken när han är på land.

Vi stannade vid poolen till halv fem och sen gick vi upp och duschade. Albin har blivit så trotsig och busig på sistan tiden och vägrar allt och ska göra allt själv. Han testar och testar och testar…

Vi gick och åt på Pelican Pier och jag och Mats åt varsin Martins Platter, en tallrik med grillade räkor, calamari och hummer. (och jag tror det var nån sorts fisk på också) Till det fick vi ris och ångade grönsaker. Det var suveränt gott och blev en bra avslutningsmiddag här på Aruba. Vi drack även varsin drink, Mango dream, gjord på glass, mango och vodka. Resten av kvällen har vi packat inför imorgon.

I flera dagar har det smällts smällare och fyrats av raketer här. Man kan förstå om det är nån jultradition, men nu är det ju den 27:e!! Nu får de väl ge sig?