2005-12-28 Onsdag

Idag har vi packat och badat och packat lite till. Vi försov oss (ända till 8) och missade att få solstol med parasoll. De är som galna här och smyger ute och paxar stolar innan solen går upp. Sen dyker de inte upp förrän framåt lunch... Vi fick behålla rummet till 14 så vi var vid poolen/beachen till 13 och sen duschade vi och gjorde oss klara. När vi hade checkat ut gick vi till italienska stället för att äta en rejäl lunch. Tyvärr var servicen inte alls som den brukade där och det tog nog 45 min innan vi fick vår pasta bolognese. En del andra hann komma, beställa, få in, betala och gå innan vår mat kom in. Men när den kom så var den god. Albin blev tvungen att gå på toa, så jag fick springa med honom till hotellet och tillbaka mitt i maten också.

När vi väl hade betalat gick vi en bit ner längs gatan och hittade en kiosk som sålde Aruba Aloe. Vi handlade allt vi ville ha med oss hem och gick sen nöjda tillbaka till hotellet. Då var klockan redan 17.15 och bussen kom vid 18 för att köra oss till flygplatsen.

På flygplatsen var vi i god tid och vi lyckades boka ett extra säte till Albin på den långa flygningen. *skönt* Sen njöt vi bara av resan hem. Albin somnade en minut efter att planet lyfte och vi sov lite grann också. Bye bye Aruba! Men vi kommer tillbaka.